Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10841

Название: Удосконалення технологія рибних січених виробів за рахунок використання капустяних овочів
Авторы: Свирь, Марина Сергіївна
Ключевые слова: рибні січені вироби
капустяні овочі, броколі
Дата публикации: 12-Июн-2021
Аннотация: Розглядається доцільність використання броколі, як представника роду капустяних овочів у виробництві рибних січених виробів з метою збільшення кількості нових якісних продуктів підвищеної якості, харчової та біологічної цінності та продуктів, що призначені для попередження різних захворювань, зміцнення захисних сил організму, зниження ризику впливу несприятливих економічних чинників. Все це є вагомим аргументом для підвищення життєвого рівня населення нашої країни.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10841
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Репозитарій Свирь.pdf262,43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь