Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10843

Название: Удосконалення технології виробів із кексового тіста за рахунок використання рослинної сировини
Авторы: Алеян, Марина Варданівна
Ключевые слова: вироби із кексового тіста
шрот розторопші плямистої
Дата публикации: 13-Июн-2021
Аннотация: У даній роботі розглядається доцільність використання рослинної сировини, а саме розторопші плямистої, у виробництві виробів із кексового тіста з метою профілактики багатьох захворювань, що виникають в результаті негативного впливу на організм людини екологічних умов, що погіршуються, радіоактивного забруднення територій, малорухомого способу життя, неправильного харчування та недостатньої кількості харчових волокон в щоденному раціоні людини.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10843
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Репозитарій Алеян.pdf285,46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь