| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10843
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Удосконалення технології виробів із кексового тіста за рахунок використання рослинної сировини |  
| Авторы:  | Алеян, Марина Варданівна |  
| Ключевые слова:  | вироби із кексового тіста шрот розторопші плямистої |  
| Дата публикации:  | 13-Июн-2021 |  
| Аннотация:  | У даній роботі розглядається доцільність використання рослинної сировини, а саме розторопші плямистої, у виробництві виробів із кексового тіста з метою профілактики багатьох захворювань, що виникають в результаті негативного впливу на організм людини екологічних умов, що погіршуються, радіоактивного забруднення територій, малорухомого способу життя, неправильного харчування та недостатньої кількості харчових волокон в щоденному раціоні людини. |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10843 |  
| Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |