Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10846

Название: Розроблення технології кондитерських виробів підвищеної поживної цінності
Авторы: Милуш, Ярослав Вікторович
Ключевые слова: фруктовий грильяж
пластівці амаранта
шрот зародків пшениці
поживна цінність
Дата публикации: 14-Июн-2021
Аннотация: Милуш Я. В. Розроблення технології кондитерських виробів підвищеної поживної цінності – Рукопис. Магістерська робота зі спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» – Полтавський університет економіки і торгівлі. Робота містить 16 таблиць, 7 рисунків, 2 додатки, 106 літературних джерела. Магістерську роботу присвячено розробленню технології цукерок типу фруктовий грильяж, поживна цінність яких збільшена за рахунок використання амарантових пластівців, порошку з зародків пшениці, суміші сухофруктів і горіхів, сублімованих ягідних порошків. Розроблено рецептури фруктово-грильяжних цукерок. Визначено раціональне співвідношення інгредієнтів та досліджено зміну фізико-хімічних та мікробіологічних властивостей протягом рекомендованого терміну зберігання. Підтверджено високу поживну цінність нової кондитерської продукції та відмінні органолептичні показники.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10846
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Магістерська Милуш на репозитарій.pdf442,82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь