Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10856

Название: Розробка технології солодких страв з використанням льону
Авторы: Камуз, Ілона Віталіївна
Ключевые слова: солодкі страви
льон
насіння льону
Дата публикации: Июн-2021
Аннотация: Розроблено технологію солокої страви з використанням льону
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10856
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Магістерська робота Камуз Ілона Віталіївна Розробка технології солодких страв з використанням льону (1).pdf2,61 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь