|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10907
|
| Название: | Ресторан на 84 місця в місті Кременчук Полтавської області |
| Авторы: | Кушнір, Кирило Михайлович |
| Ключевые слова: | виробничий процес ресторанне господарство технологічні розрахунки об'ємно-планувальне рішення охорона праці льняне борошно другі страви з креветок |
| Дата публикации: | 21-Июн-2021 |
| Аннотация: | Дипломний проект викладено на 109 сторінках пояснювальної записки та містить 42 таблиці, 1 рисунок, 4 додатки, 49 інформаційних джерел. Графічний матеріал 4 аркуша.
Визначена структурно-технологічна схема підприємства, розроблена виробнича програма відповідно типу підприємства. На основі розрахунків підібрано технологічне обладнання. Здійснено об’ємно-планувальне моделювання структури виробничої, складської, торгівельної, адміністративнопобутової та допоміжної груп приміщень. Зроблено проект генерального плану території ділянки підприємства, надані характеристики конструкцій та
матеріалів.
Розроблено технологію других гарячих страв з креветок «Човники на хвилях», що володіють оригінальними смаковими властивостями. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10907 |
| Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|