Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10907

Название: Ресторан на 84 місця в місті Кременчук Полтавської області
Авторы: Кушнір, Кирило Михайлович
Ключевые слова: виробничий процес
ресторанне господарство
технологічні розрахунки
об’ємно-планувальне рішення
охорона праці
льняне борошно
другі страви з креветок
Дата публикации: 21-Июн-2021
Аннотация: Дипломний проект викладено на 109 сторінках пояснювальної записки та містить 42 таблиці, 1 рисунок, 4 додатки, 49 інформаційних джерел. Графічний матеріал 4 аркуша. Визначена структурно-технологічна схема підприємства, розроблена виробнича програма відповідно типу підприємства. На основі розрахунків підібрано технологічне обладнання. Здійснено об’ємно-планувальне моделювання структури виробничої, складської, торгівельної, адміністративнопобутової та допоміжної груп приміщень. Зроблено проект генерального плану території ділянки підприємства, надані характеристики конструкцій та матеріалів. Розроблено технологію других гарячих страв з креветок «Човники на хвилях», що володіють оригінальними смаковими властивостями.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10907
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ДП-Кушнір_(на репозитарій).pdf330,2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь