Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10908
|
Название: | Ресторан на 66 місць у місті Гадяч Полтавської області |
Авторы: | Просвіріна, Яна Віталіївна |
Ключевые слова: | виробничий процес ресторанне господарство організаційна структура інженерно-будівельні рішення бюрек ерінги балканська кухня |
Дата публикации: | 21-Июн-2021 |
Аннотация: | Дипломний проект викладено на 110 сторінках пояснювальної записки та
містить 74 таблиці, 4 рисунка, 4 додатки, 60 інформаційних джерел. Графічний
матеріал 4 аркуша.
Розроблено рецептуру та технологію пирога з витяжного тіста філо «Бюрек
з ерінгами» які володіють високими споживчими властивостями.
Визначена структурно-технологічна схема підприємства, розроблена
виробнича програма ресторану.
На основі розрахунків визначені технологічне обладнання, склад та площі
приміщень.
Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення
підприємства, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці та
безпеки в надзвичайних ситуаціях. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10908 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|