| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10908
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Ресторан на 66 місць у місті Гадяч Полтавської області |  
| Авторы:  | Просвіріна, Яна Віталіївна |  
| Ключевые слова:  | виробничий процес ресторанне господарство організаційна структура інженерно-будівельні рішення бюрек ерінги балканська кухня |  
| Дата публикации:  | 21-Июн-2021 |  
| Аннотация:  | Дипломний проект викладено на 110 сторінках пояснювальної записки та
містить 74 таблиці, 4 рисунка, 4 додатки, 60 інформаційних джерел. Графічний
матеріал 4 аркуша.
Розроблено рецептуру та технологію пирога з витяжного тіста філо «Бюрек
з ерінгами» які володіють високими споживчими властивостями.
Визначена структурно-технологічна схема підприємства, розроблена
виробнича програма ресторану.
На основі розрахунків визначені технологічне обладнання, склад та площі
приміщень.
Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення
підприємства, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці та
безпеки в надзвичайних ситуаціях. |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10908 |  
| Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |