Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10938

Название: . Аналіз асортименту, споживних властивостей та оцінка якості фруктово-ягідних кондитерських виробів
Авторы: Богаєвський, Віталій Владиславович
Ключевые слова: кондитерські вироби
мармелад
якість
органолептична оцінка
асортимент
Дата публикации: 22-Июн-2021
Аннотация: Робота присвячена питанням вивчення формування споживних властивостей, асортименту та якості фруктово-ягідних кондитерських виробів на прикладі мармеладу. На прикладі п’яти зразків мармеладних виробів торгової марки «Roshen» проведено порівняльну товарознавчу оцінку якості за органолептичними (методами порівняльної та балової оцінки), фізико-хімічними показниками, проаналізовано структуру асортименту кондитерських виробів кондитерської корпорації «Roshen», проведено аналіз споживчих переваг та змін властивостей зразків мармеладу при зберіганні. За результатами дослідження зроблені висновки і надані рекомендації щодо підвищення рівня якості та розширення асортименту мармеладних виробів.
Описание: Дипломна робота за спеціальністю 076 «Товарознавство, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Товарознавство і комерційна діяльність» ступеня «магістр». – Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», Полтава, 2021.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10938
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ТЕКСТ_Богаєвський В..docx9,89 MBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь