Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10938
|
Название: | . Аналіз асортименту, споживних властивостей та оцінка якості фруктово-ягідних кондитерських виробів |
Авторы: | Богаєвський, Віталій Владиславович |
Ключевые слова: | кондитерські вироби мармелад якість органолептична оцінка асортимент |
Дата публикации: | 22-Июн-2021 |
Аннотация: | Робота присвячена питанням вивчення формування споживних властивостей, асортименту та якості фруктово-ягідних кондитерських виробів на прикладі мармеладу. На прикладі п’яти зразків мармеладних виробів торгової марки «Roshen» проведено порівняльну товарознавчу оцінку якості за органолептичними (методами порівняльної та балової оцінки), фізико-хімічними показниками, проаналізовано структуру асортименту кондитерських виробів кондитерської корпорації «Roshen», проведено аналіз споживчих переваг та змін властивостей зразків мармеладу при зберіганні.
За результатами дослідження зроблені висновки і надані рекомендації щодо підвищення рівня якості та розширення асортименту мармеладних виробів. |
Описание: | Дипломна робота за спеціальністю 076 «Товарознавство, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Товарознавство і комерційна діяльність» ступеня «магістр». – Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», Полтава, 2021. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10938 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|