Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11012

Название: Підвищення поживної цінності виробів з бісквітного тіста за рахунок використання макової макухи
Авторы: Череватенко, Вадим Олегович
Ключевые слова: мучні кондитерські вироби, вироби з бісквітного тіста, макова макуха
Дата публикации: 18-Июн-2021
Аннотация: В результаті проведених досліджень встановлено максимально можливий вміст обраної добавки 40% по відношенню до маси борошна, вміст яйцепродуктів збільшено на 20 %, виключено з рецептурного складу крохмаль. Визначено, що використання макової макухи призводить до покращення показників якості готових виробів – пористості, питомого об’єму. Досліджено, збільшення втрат маси бісквітного напівфабрикату під час випікання та зменшення при усиханні через 602 с і під час дозрівання 8·602 с. Розроблено рецептурний склад, технологічну схему виробництва бісквітного напівфабрикату «Маковка». Використання макової макухи призводить до підвищення поживної цінності готових виробів - збільшення вмісту білків, жирів та вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин, зокрема вмісту калію, кальцію, кремнію, магнію, натрію, фосфору, хлору, заліза, кобальту, марганцю, міді, селену, хрому, збільшення вітамінів групи В - В1, В6, В9,Н і К. Із застосування методологічних прийомів НАССР встановлені критичні контрольні точки та небезпеки, які виникають при виробництві даної групи виробів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11012
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Cherevatenko V. O.pdf918,34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь