|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11012
|
Название: | Підвищення поживної цінності виробів з бісквітного тіста за рахунок використання макової макухи |
Авторы: | Череватенко, Вадим Олегович |
Ключевые слова: | мучні кондитерські вироби вироби з бісквітного тіста макова макуха |
Дата публикации: | 18-Июн-2021 |
Аннотация: | У результаті проведених досліджень встановлено максимально можливий вміст обраної добавки 40% по відношенню до маси борошна, вміст яйцепродуктів збільшено на 20 %, виключено з рецептурного складу крохмаль. Визначено, що використання макової макухи призводить до покращення показників якості готових виробів – пористості, питомого об’єму. Досліджено, збільшення втрат маси бісквітного напівфабрикату під час випікання та зменшення при усиханні через 602 с і під час дозрівання 8·602 с. Розроблено рецептурний склад, технологічну схему виробництва бісквітного напівфабрикату «Маковка». Використання макової макухи призводить до підвищення поживної цінності готових виробів - збільшення вмісту білків, жирів та вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин, зокрема вмісту калію, кальцію, кремнію, магнію, натрію, фосфору, хлору, заліза, кобальту, марганцю, міді, селену, хрому, збільшення вітамінів групи В-В1, В6, В9, Н і К.
Із застосування методологічних прийомів НАССР встановлені критичні контрольні точки та небезпеки, які виникають при виробництві даної групи виробів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11012 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|