Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11021

Название: Пісочне печиво підвищеної харчової цінності
Авторы: Чиж, А. Ю
Руснак, Ж. П.
Шелудько, Вікторія Миколаївна
Ключевые слова: печиво
харчова цінність
Дата публикации: 18-Мар-2021
Издатель: Київський національний торговельно- економічний університет
Библиографическое описание: Чиж А. Ю., Руснак Ж. П., Шелудько В. М. Пісочне печиво підвищеної харчової цінності. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та перспективию: тези доп. VII Всеукр. студ. наук. конф., м. Київ, 18 березня 2021 р., Київ, 2021, с. 312
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11021
ISBN: 978-966-918-004-9
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Чиж Руснак.docx260,61 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь