Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11021
|
Название: | Пісочне печиво підвищеної харчової цінності |
Авторы: | Чиж, А. Ю Руснак, Ж. П. Шелудько, Вікторія Миколаївна |
Ключевые слова: | печиво харчова цінність |
Дата публикации: | 18-Мар-2021 |
Издатель: | Київський національний торговельно- економічний університет |
Библиографическое описание: | Чиж А. Ю., Руснак Ж. П., Шелудько В. М. Пісочне печиво підвищеної харчової цінності. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та перспективию: тези доп. VII Всеукр. студ. наук. конф., м. Київ, 18 березня 2021 р., Київ, 2021, с. 312 |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11021 |
ISBN: | 978-966-918-004-9 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|