Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11025

Название: Брауні і блонді підвищеної харчової цінності
Авторы: Завгородній, Р. О.
Жуков, Д. В.
Шелудько, В. М.
Ключевые слова: блонді
брауні
харчова цінність
Дата публикации: 30-Мар-2021
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Р. О. Завгородній, Д. В. Жуков, В. М. Шелудько. Брауні і блонді підвищеної харчової цінності. Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті: тези доп. ХLIV Міжнар. наук. студ. конфер., м. Полтава, 30-31 березня 2021. Полтава. 2021. С. 269-270
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11025
ISBN: 978-966-184-407-9
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Завгородній Жуков.docx421,9 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь