Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11025
|
Название: | Брауні і блонді підвищеної харчової цінності |
Авторы: | Завгородній, Р. О. Жуков, Д. В. Шелудько, В. М. |
Ключевые слова: | блонді брауні харчова цінність |
Дата публикации: | 30-Мар-2021 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Р. О. Завгородній, Д. В. Жуков, В. М. Шелудько. Брауні і блонді підвищеної харчової цінності. Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті: тези доп. ХLIV Міжнар. наук. студ. конфер., м. Полтава, 30-31 березня 2021. Полтава. 2021. С. 269-270 |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11025 |
ISBN: | 978-966-184-407-9 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|