| 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11026 |  
 
| Название: | Using of sea buckthorn puree in a modern flour product technologies |  | Авторы: | Шелудько, Вікторія Миколаївна |  | Ключевые слова: | обліпиха печиво
 |  | Дата публикации: | 30-Апр-2021 |  | Издатель: | Oktan Print |  | Библиографическое описание: | V. Sheludko. Using of sea buckthorn puree in a modern flour product technologies. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв: тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет- конфер. м. Кривий ріг, 30 квітня 2021. Кривий Ріг. 2021. С.19 |  | URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11026 |  | ISBN: | 978-966-385-367-3 |  | Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) 
 |  
 
    
     
    
 Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |