Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11027

Название: Designing of baking area specializing on high nutritional value products
Авторы: Ряшко, Галина Михайлівна
Шелудько, Вікторія Миколаївна
Ключевые слова: проектування
обладнання
технологічна лінія
печиво
Issue Date: Apr-2021
Издатель: Oktan Print
Библиографическое описание: H. Riashko, V. Sheludko. Designing of baking area specializing on high nutritional value products. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв: тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет- конфер. м. Кривий ріг, 30 квітня 2021. Кривий Ріг. 2021. С.16-17
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11027
ISBN: 978-966-385-367-3
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
ТЕЗИ Ряшко Шелудько.docx485,23 kBMicrosoft Word XMLView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback