Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11033

Название: Перспективи використання дикорослої сировини в технології харчових продуктів
Авторы: Бородай, Анжела Борисівна
Хомич, Галина Панасівна
Ключевые слова: плодово-ягідна дикоросла сировина
хеномелес
горобина
чорниця
журавлина
органічні кислоти
біологічно активні речовини
Дата публикации: Ноя-2020
Издатель: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, Прага: Oktan Print s.r.o.
Библиографическое описание: Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини: матеріали IХ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. – Прага: Oktan Print s.r.o., 2020. С. 17-18
Аннотация: Досліджено склад органічних кислот, що містяться в плодово-ягідній дикорослій сировині, а саме в хеномелесі, горобині чорноплідній, журавлині,чорниці.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11033
ISBN: 978-80-907863-9-4
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Хомич Г.П. Бородай А.Б.docx46,31 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь