Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11033
|
Название: | Перспективи використання дикорослої сировини в технології харчових продуктів |
Авторы: | Бородай, Анжела Борисівна Хомич, Галина Панасівна |
Ключевые слова: | плодово-ягідна дикоросла сировина хеномелес горобина чорниця журавлина органічні кислоти біологічно активні речовини |
Дата публикации: | Ноя-2020 |
Издатель: | Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, Прага: Oktan Print s.r.o. |
Библиографическое описание: | Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини: матеріали IХ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. – Прага: Oktan Print s.r.o., 2020. С. 17-18 |
Аннотация: | Досліджено склад органічних кислот, що містяться в плодово-ягідній дикорослій сировині, а саме в хеномелесі, горобині чорноплідній, журавлині,чорниці. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11033 |
ISBN: | 978-80-907863-9-4 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|