Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11035

Название: Дикоросла сировина як джерело органічних кислот у технології харчових продуктів
Авторы: Бородай, Анжела Борисівна
Хомич, Галина Панасівна
Ключевые слова: фруктова сировина
соки
органічні кислоти
власні ферменти сировини
ніжність
вологоутримуюча здатність
Дата публикации: 30-Апр-2021
Издатель: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, 2021, Oktan Print, 2021
Библиографическое описание: Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнародної наук.- практ. інтернет конф. Прага: Oktan Print s.r.o., 2021. С. 123-125
Аннотация: Використання органічних кислот у технології харчових продуктів дозволяє знизити мікробіологічне забруднення напівфабрикатів та вплинути на такі технологічні властивості, як ніжність, вологоутримуюча здатність сировини, перебіг окислювальних процесів та стабілізація пінних структур.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11035
ISBN: 978-966-385-367-3
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези_2_ Хомич Бородай.docx24,19 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь