Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11035
|
Название: | Дикоросла сировина як джерело органічних кислот у технології харчових продуктів |
Авторы: | Бородай, Анжела Борисівна Хомич, Галина Панасівна |
Ключевые слова: | фруктова сировина соки органічні кислоти власні ферменти сировини ніжність вологоутримуюча здатність |
Дата публикации: | 30-Апр-2021 |
Издатель: | Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, 2021, Oktan Print, 2021 |
Библиографическое описание: | Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнародної наук.- практ. інтернет конф. Прага: Oktan Print s.r.o., 2021. С. 123-125 |
Аннотация: | Використання органічних кислот у технології харчових продуктів дозволяє знизити мікробіологічне забруднення напівфабрикатів та вплинути на такі технологічні властивості, як ніжність, вологоутримуюча здатність сировини, перебіг окислювальних процесів та стабілізація пінних структур. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11035 |
ISBN: | 978-966-385-367-3 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|