Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11037
|
Название: | Удосконалення технології печива пісочного за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини |
Авторы: | Ісаєнко, Олена Ігорівна Бородай, Анжела Борисівна |
Ключевые слова: | пісочні напівфабрикати шрот харчові волокна насіння гарбуза амарант зародки пшениці фізико-хімічні мікробіологічні показники |
Дата публикации: | Дек-2020 |
Издатель: | ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" |
Библиографическое описание: | Наука і молодь у ХХІ сторіччі : збірник тез доповідей VІ Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 15 грудня 2020 року). Полтава : ПУЕТ, 2020. С. 494-496. |
Аннотация: | Введення до рецептурного складу пісочного печива харчових волокон амаранту й зародків пшениці та шроту з насіння гарбуза, позитивно впливає на якість готового продукту та дозволяє розширити існуючий асортимент борошняних кондитерських виробів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11037 |
ISBN: | 978-966-184-395-9 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|