Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Статті (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11037

Название: Удосконалення технології печива пісочного за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини
Авторы: Ісаєнко, Олена Ігорівна
Бородай, Анжела Борисівна
Ключевые слова: пісочні напівфабрикати, шрот, харчові волокна, насіння гарбуза, амарант, зародки пшениці, фізико-хімічні, мікробіологічні показники
Дата публикации: Дек-2020
Издатель: ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Библиографическое описание: Наука і молодь у ХХІ сторіччі : збірник тез доповідей VІ Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 15 грудня 2020 року). Полтава : ПУЕТ, 2020. С. 494-496.
Аннотация: Введення до рецептурного складу пісочного печива харчових волокон амаранту й зародків пшениці та шроту з насіння гарбуза, позитивно впливає на якість готового продукту та дозволяє розширити існуючий асортимент борошняних кондитерських виробів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11037
ISBN: 978-966-184-395-9
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Наука і молодь_2020.pdf5,87 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь