Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Монографії >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11050

Название: Аналіз законодавчих засад формування безпеки харчових продуктів
Авторы: Бородай, Анжела Борисівна
Басова, Юлія Олександрівна
Наконечна, Юлія Григорівна
Ключевые слова: система забезпечення безпечності харчових продуктів, показники якості та безпеки, мікробіологічні критерії, управління якістю продукції
Issue Date: Oct-2020
Издатель: Полтавська державна аграрна академія
Библиографическое описание: Економічний, організаційний та правовий механізм підтримки і розвитку підприємництва : колективна монографія ; за ред. О. В. Калашник, Х. З. Махмудова, І. О. Яснолоб. Полтава : ФОП Петренко І. М., 2020. С. 212-221
Аннотация: Виробниками харчової продукції майже кожного дня розглядаються та утверджуються нові вироби харчової індустрії. Асортимент харчових продуктів розширюється, але завдання виробників залишається незмінним – підвищити якість та гарантувати їхню безпечність. Тому вимоги до нових видів продукції та порядок їх прийняття і поставлення на виробництво регламентується законодавчими актами та стандартами. У статті проведено аналіз законодавчих засад формування безпеки харчових продуктів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11050
ISBN: 978-617-7915-05-7
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Монографія_2020 (з титулом)_compressed.pdf2,68 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback