Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11056

Название: Удосконалення технології субпродуктових паштетів із гусятини
Авторы: Крель, Дарія Олександрівна
Ключевые слова: печінка гусяча; чорна смородина; антиоксидатна дія; рисове борошно; хімічний склад; технологічні властивості; паштет
Дата публикации: Июн-2021
Издатель: ПУЕТ
Аннотация: Магістерська робота зі спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технології в ресторанному господарстві». Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», м. Полтава, 2021 р.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11056
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Крель репозитарій .doc127,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь