Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11061

Название: Кафе на 60 місць в місті Полтава
Авторы: Жовтенко, Ігор Ігорович
Ключевые слова: кафе загального типу
проектування
новітні технології
страви з картоплі
картопля фарширована рисом
овочами і курагою
виробнича програма
сучасне технологічне обладнання
послуги харчуваннякафе загального типу
проектування
новітні технології
страви з картоплі
картопля фарширована рисом
овочами і курагою
виробнича програма
сучасне технологічне обладнання
послуги харчування
Дата публикации: 24-Июн-2021
Аннотация: Визначена структурно-технологічна схема кафе загального типу, розроблена виробнича програма відповідно типу закладу. На основі розрахунків визначені технологічне обладнання, склад та площі приміщень. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення підприємства, архітектурно-будівельні та інженерні рішення, заходи щодо охорони праці.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11061
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Жовтенко І. І. (до репозитарію).pdf908,44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь