Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11061
|
Название: | Кафе на 60 місць в місті Полтава |
Авторы: | Жовтенко, Ігор Ігорович |
Ключевые слова: | кафе загального типу проектування новітні технології страви з картоплі картопля фарширована рисом овочами і курагою виробнича програма сучасне технологічне обладнання послуги харчуваннякафе загального типу проектування новітні технології страви з картоплі картопля фарширована рисом овочами і курагою виробнича програма сучасне технологічне обладнання послуги харчування |
Дата публикации: | 24-Июн-2021 |
Аннотация: | Визначена структурно-технологічна схема кафе загального типу, розроблена виробнича програма відповідно типу закладу.
На основі розрахунків визначені технологічне обладнання, склад та площі приміщень.
Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення підприємства, архітектурно-будівельні та інженерні рішення, заходи щодо охорони праці. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11061 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|