Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11066

Название: Спеціалізована закусочна на 62 місця в місті Новомосковськ Дніпропетровськоїобласті
Авторы: Вілонджа, Еміль
Ключевые слова: піцерія
дієтична
целіакія
рисове борошно
Дата публикации: 25-Июн-2021
Аннотация: АНОТАЦІЯ Дипломний проект викладено на 103сторінкахпояснювальної записки та містить45таблиць, 6рисунків, 3додатків, 40літературнихджерел. Графічнийматеріал – 4аркуши. Обґрунтовановикористанняновітніхтехнологій, а самерозширенняасортиментупіцци за рахунок використання безглютенового борошна. На основітехнологічнихрозрахунківвизначенітехнологічнеобладнання, кількістьпрацівників, склад та площіприміщень. Вирішеніпитанняорганізаціївиробництва, обслуговування, рекламноїдіяльностімайбутньогопідприємства. Розробленоорганізаційну структуру та об’ємно-планувальнерішення закладу, архітектурнірішення, запропонованісистеми водо- та теплопостачання, енергозабезпечення, раціональноговикористанняресурсів, охоронипраці, технікибезпеки при експлуатації закладу. Об’єкт дослідження: піцерія. Предмет дослідження: технологічні розрахунки; архітектурно-будівельні рішення; заходи щодо охорони праці. Ключові слова: піцерія, послуги харчування, розширення асортименту, фірмова піца, виробнича програма, пароконвектомат, рисове борошно, целіакія, дієта, хоспер.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11066
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Диплом _Вілонджо (1).pdf983,44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь