Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11068

Название: Удосконалення технології виробів з повітряно-горіхового тіста
Авторы: Пищита, Андрій
Ключевые слова: чуфа, вичавки з журавлини, обліпихи, бадилля буряка, піностійкість, повітряно-горіховий напівфабрикат, тістечко макарунс.
Дата публикации: 18-Июн-2021
Аннотация: Магістерська робота зі спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технології в ресторанному господарстві». – ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», Полтава, 2021. Магістерська робота складається зі вступу, п’яти розділів, висновків, списку використаних інформаційних джерел, додатків і викладена на 80 сторінках пояснювальної записки та містить 15 таблиць, 10 рисунків, 4 додатки, 56 інформаційних джерел. Магістерська робота присвячена удосконаленню технології отримання повітряно-горіхового тіста з використанням нетрадиційної рослинної сировини. Досліджені показники якості борошна чуфи. Теоретично обґрунтовано і експериментально підтверджено доцільність використання борошна чуфи в технології виробів з повітряно-горіхового тіста. Визначено раціональний відсоток борошна чуфи в технології повітряно-горіхового напівфабрикату. Досліджено вплив борошна чуфи на формування структуро-механічних властивостей повітряно-горіхового напівфабрикату. Встановлено позитивний вплив борошна чуфи на стабільність збитої маси та органолептичні властивості на повітряно-горіхового напівфабрикату. Доведено доцільність використання борошна чуфи та натуральних барвників з відходів рослинної сировини в рецептурному складі повітряно-горіхового напівфабрикату. Визначено оптимальний відсоток борошна чуфи та натуральних барвників у складі напівфабрикату для тістечка макарунс та його вплив на органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники в процесі виготовлення готового продукту.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11068
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
МР Піщита.pdf475,65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь