Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11093

Название: Кафе на 66 місць у місті Боярка Київської області
Авторы: Кісь, Ірина Олексіївна
Ключевые слова: Кафе
Виробнича програма
Дата публикации: 25-Июн-2021
Аннотация: Дипломний проект викладено на 108 сторінках пояснювальної записки та містить 49 таблиць, 3 додатки, 37 інформаційних джерел. Графічний матеріал викладено на 4 аркушах. Проведені дослідження маркетингового середовища й аналіз ринку послуг ресторанного господарства м. Боярка Київської області. За результатами досліджень обґрунтовано концепцію кафе на 66 місць, розроблено модель сервісно-виробничого процесу закладу, перелік основних і додаткових послуг. Визначено потужність і розроблено виробничу програму. Обґрунтовано використання новітніх технологій, а саме розширення асортименту борошняних виробів. На основі технологічних розрахунків визначені технологічне обладнання, кількість працівників, склад та площі приміщень. Вирішені питання організації виробництва, обслуговування, рекламної діяльності майбутнього підприємства. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення закладу, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці, техніки безпеки при експлуатації закладу.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11093
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ДП Кісь І.pdf380,77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь