Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11094
|
Название: | Кафе на 60 місць у місті Житомир |
Авторы: | Криничко, Тетяна Юріївна |
Ключевые слова: | кафе виробнича програма |
Дата публикации: | 25-Июн-2021 |
Аннотация: | Дипломний проект викладено на 113 сторінках пояснювальної записки та містить 46 таблиць, 2 рисунки, 3 додатки, 39 інформаційних джерел. Графічний матеріал викладено на 4 аркушах.
Проведені дослідження маркетингового середовища й аналіз ринку послуг ресторанного господарства у місті Житомир. За результатами досліджень обґрунтовано концепцію кафе на 60 місць, розроблено модель сервісно-виробничого процесу закладу, перелік основних і додаткових послуг. Визначено потужність і розроблено виробничу програму кафе на 60 місць.
Обґрунтовано використання новітніх технологій, а саме розширення асортименту борошняних кондитерських виробів з підвищеним вмістом біологічно активних речовин. На основі технологічних розрахунків визначені технологічне обладнання, кількість працівників, склад та площі приміщень. Вирішені питання організації виробництва, обслуговування, рекламної діяльності майбутнього підприємства.
Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення закладу, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці, техніки безпеки при експлуатації закладу. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11094 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|