Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11095

Название: СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО МАРИНУВАННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ М’ЯСА ПТИЦІ
Авторы: Левченко, Юлія
Варданян, Нарек
Ключевые слова: маринування
птиця
порічки
вологоутримуюча здатність
Issue Date: 25-Jun-2021
Аннотация: Відносно якості харчової продукції – застосування інноваційних технологій – дозволяє підвищити харчову цінність, мікробіологічну безпеку, досягти стабільної та високої якості виробленої продукції, збільшити терміни зберігання кулінарної продукції порівняно з традиційною технологією приготування. Як показує світовий та український досвід, м'ясо птиці все більше використовується в різних стравах із м’яса, замінює дорогі свинину та яловичину в традиційних рецептурах. Використання більш дешевшого м'яса птиці для приготування шашлику сприяло зростанню попиту на пікніки серед молоді. Однак певна частина населення вважає такий шашлик менш смачним, не задумуючись над тим, що дивовижний смак, неповторний аромат і м'якість шашлику із птиці надає маринад.
Описание: СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО МАРИНУВАННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ М’ЯСА ПТИЦІ/ Левченко Ю.В., Варданян Н.Г. /Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернет- конф. – Прага: Oktan Print s.r.o., 2021. - 378 с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11095
ISBN: 978-966-385-367-3
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
IDoHaRIF_2021_DonNUET_Левченко_Варданян_Арцебасова.pdf1,86 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback