Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11095

Название: СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО МАРИНУВАННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ М’ЯСА ПТИЦІ
Авторы: Левченко, Юлія
Варданян, Нарек
Ключевые слова: маринування
птиця
порічки
вологоутримуюча здатність
Дата публикации: 25-Июн-2021
Аннотация: Відносно якості харчової продукції – застосування інноваційних технологій – дозволяє підвищити харчову цінність, мікробіологічну безпеку, досягти стабільної та високої якості виробленої продукції, збільшити терміни зберігання кулінарної продукції порівняно з традиційною технологією приготування. Як показує світовий та український досвід, м'ясо птиці все більше використовується в різних стравах із м’яса, замінює дорогі свинину та яловичину в традиційних рецептурах. Використання більш дешевшого м'яса птиці для приготування шашлику сприяло зростанню попиту на пікніки серед молоді. Однак певна частина населення вважає такий шашлик менш смачним, не задумуючись над тим, що дивовижний смак, неповторний аромат і м'якість шашлику із птиці надає маринад.
Описание: СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО МАРИНУВАННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ М’ЯСА ПТИЦІ/ Левченко Ю.В., Варданян Н.Г. /Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернет- конф. – Прага: Oktan Print s.r.o., 2021. - 378 с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11095
ISBN: 978-966-385-367-3
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
IDoHaRIF_2021_DonNUET_Левченко_Варданян_Арцебасова.pdf1,86 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь