Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11095
|
Название: | СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО МАРИНУВАННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ М’ЯСА ПТИЦІ |
Авторы: | Левченко, Юлія Варданян, Нарек |
Ключевые слова: | маринування птиця порічки вологоутримуюча здатність |
Дата публикации: | 25-Июн-2021 |
Аннотация: | Відносно якості харчової продукції – застосування інноваційних технологій – дозволяє підвищити харчову цінність, мікробіологічну безпеку, досягти стабільної та високої якості виробленої продукції, збільшити терміни зберігання кулінарної продукції порівняно з традиційною технологією приготування.
Як показує світовий та український досвід, м'ясо птиці все більше використовується в різних стравах із м’яса, замінює дорогі свинину та яловичину в традиційних рецептурах. Використання більш дешевшого м'яса птиці для приготування шашлику сприяло зростанню попиту на пікніки серед молоді. Однак певна частина населення вважає такий шашлик менш смачним, не задумуючись над тим, що дивовижний смак, неповторний аромат і м'якість шашлику із птиці надає маринад. |
Описание: | СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО МАРИНУВАННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ
М’ЯСА ПТИЦІ/ Левченко Ю.В., Варданян Н.Г. /Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та
харчових виробництв : матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернет- конф. – Прага: Oktan Print s.r.o., 2021. - 378 с. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11095 |
ISBN: | 978-966-385-367-3 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|