Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11115

Название: Спосіб приготування рослинного молока з горіхів
Авторы: Наконечна, Юлія Григорівна
Хомич, Галина Панасівна
Ключевые слова: Мигдаль
молоко рослинне
Issue Date: 28-Jun-2021
Аннотация: Спосіб приготування рослинного молока з горіхів мигдалю солодкого включає підготовку рослинної сировини, подрібнення і екстракцію у водному середовищі, відокремлення нерозчинних частинок та наступне тонкодисперсне подрібнення з додаванням сахарози. При цьому ядра горіхів мигдалю солодкого обробляють киплячою водою, з наступним замочуванням у слабокислому (рН-5,5) розчині протягом 10-12 год., відділенням від шкірочки, ретельним промиванням, екстрагуванням водою при гідромодулі 1:3 протягом 1-2 год., подрібненням на блендері потужністю 800 Вт протягом 5 хв. і фільтруванням крізь бавовняну тканину, далі повторно тонкодисперсно подрібнюють рідку фракцію за допомогою блендера потужністю 800 Вт з безпосереднім додаванням сахарози.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11115
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Патент рослинне молоко реф..jpg1,94 MBJPEGView/Open
патент рослинне молоко.jpg3,08 MBJPEGView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback