Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11269
|
Название: | Удосконалення технології цукристих виробів з використанням рослинної сировини |
Авторы: | Шипік, Сергій |
Ключевые слова: | хеномелес пюре пектинові речовини агар піноутворююча здатність піностійкість зефір |
Дата публикации: | 30-Июн-2021 |
Аннотация: | Магістерська робота присвячена удосконаленню технології отримання цукристих виробів з використанням рослинної сировини. Досліджені показники якості плодів та пюре з хеномелесу.
Теоретично обґрунтовано і експериментально підтверджено доцільність використання пюре пектиновмісної рослинної сировини на формування структури цукристих виробів. Визначено раціональний відсоток пюре з хеномелесу в складі плодової суміші для отримання зефіру.
Досліджено вплив пюре з хеномелесу на формування структуро-механічних властивостей зефірної маси. Встановлено позитивний вплив пюре з хеномелесу на піноутворюючу здатність та піностійкість збитої маси.
Доведено доцільність використання пюре з хеномелесу в рецептурному складі зефіру. Визначено оптимальний відсоток агару у складі зефіру та його вплив на органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники в процесі виготовлення готового продукту.
Розроблено технологію та рецептуру зефіру з використанням пюре з хеномелесу. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11269 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|