Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11269

Название: Удосконалення технології цукристих виробів з використанням рослинної сировини
Авторы: Шипік, Сергій
Ключевые слова: хеномелес, пюре, пектинові речовини, агар, піноутворююча здатність, піностійкість, зефір.
Дата публикации: 30-Июн-2021
Аннотация: Магістерська робота присвячена удосконаленню технології отримання цукристих виробів з використанням рослинної сировини. Досліджені показники якості плодів та пюре з хеномелесу. Теоретично обґрунтовано і експериментально підтверджено доцільність використання пюре пектиновмісної рослинної сировини на формування структури цукристих виробів. Визначено раціональний відсоток пюре з хеномелесу в складі плодової суміші для отримання зефіру. Досліджено вплив пюре з хеномелесу на формування структуро-механічних властивостей зефірної маси. Встановлено позитивний вплив пюре з хеномелесу на піноутворюючу здатність та піностійкість збитої маси. Доведено доцільність використання пюре з хеномелесу в рецептурному складі зефіру. Визначено оптимальний відсоток агару у складі зефіру та його вплив на органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники в процесі виготовлення готового продукту. Розроблено технологію та рецептуру зефіру з використанням пюре з хеномелесу.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11269
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
МР Шипіка.pdf808,79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь