Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11286
|
Название: | Спеціалізована закусочна на 58 місць у місті Горішні Плавні Полтавської області |
Авторы: | Ярмош, Георгій |
Дата публикации: | 2-Июл-2021 |
Аннотация: | Дипломний проект викладено на 116 сторінках пояснювальної записки та містить 54 таблиць, 4 рисунки, 3 додатки, 40 літературних джерел. Графічний матеріал – 6 аркушів.
За результатами досліджень внутрішнього та зовнішнього середовища, на основі аналізу конкурентного середовища обґрунтовано концепцію комплексного підприємства у складі ресторану на 85 місць, розроблено виробничу програму.
Обґрунтовано використання новітніх технологій страв із м’яса. На основі розрахунків визначені технологічне обладнання, склад та площі приміщень.
Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення закладу, інженерно-будівельні рішення, охорони праці, техніки безпеки при експлуатації закладу. Визначені основні економічні показники діяльності закладу.
Об’єкт дослідження: піцерія.
Предмет дослідження: технологічні розрахунки; архітектурно-будівельні рішення; заходи щодо охорони праці.
Ключові слова: піцерія, послуги харчування, розширення асортименту, фірмова страва, виробнича програма, пароконвектомат. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11286 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|