Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Посібники (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11467

Название: ТЕХНІЧНЕ РЕГУЛЮВАННЯ
Авторы: Семенов, Анатолій
Сахно, Тамара
Ключевые слова: Технічне регулювання
Дата публикации: 22-Сен-2021
Серия/номер: навчально-методичний посібник;
Аннотация: Постійне підвищення якості товарів та послуг є нині одним із базових економічних і політичних завдань для всіх галузей національної економіки України. На його розв’язання націлено сукупність таких заходів, як технічне регулювання, державний ринковий нагляд за якістю, удосконалення системи розроблення та впровадження продукції у виробництво, організація всебіч-них випробувань продукції, а також її оцінювання відповідності та метрологічне забезпечення. Економічне та науково-техніч-не співробітництво між країнами характеризується сьогодні швидкими темпами зростання міжнародної торгівлі, підвищен-ням частки наукової та високотехнологічної продукції в загальному обсязі товарообігу, прискореним упровадженням досягнень НТП у виробництво, підвищенням вимог споживачів до якості товарів (продукції чи послуг). Найважливішим засо-бом поліпшення асортименту та якості товарів є технічне регулювання; її нормативно-технічні документи регламенту-ють безпечність продукції, а також відповідність виробів ви-могам до них, тобто нормують якість. Завдяки цьому роль технічного регулювання в підвищенні якості невпинно зростає.
Описание: Семенов А. О. Технічне регулювання : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни здобувачами вищої освіти спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітні програми «Експертиза та митна справа», «Товарознавство і торговельне підприємництво» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / А.О. Семенов, Т. В. Сахно. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 64 с. – 1 електрон. опт. диск (DVD-ROM).
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11467
Располагается в коллекциях:Посібники (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
177-1861_Семенов,Сахно.pdf1,02 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь