Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11482
|
Название: | Стабілізація структури фаршів з м’яса птиці |
Авторы: | Олійник, Л. Б. Михайлик, Т. О. Лелюх, В. О. |
Ключевые слова: | стабілізація структури фаршів м'ясо птиці |
Дата публикации: | 13-Окт-2021 |
Издатель: | Czech Technical University in Prague |
Библиографическое описание: | International scientific and practical conference SCIENCE, ENGINEERING AND TECHNOLOGY 2021. |
Аннотация: | Досліджено ефективність композицій вівсяного, кунжутного, гарбузового, гречаного та льняного для стабілізації структури м’ясних фаршів із курятини |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11482 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|