Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11482

Название: Стабілізація структури фаршів з м’яса птиці
Авторы: Олійник, Л. Б.
Михайлик, Т. О.
Лелюх, В. О.
Ключевые слова: стабілізація структури фаршів
м’ясо птиці
Дата публикации: 13-Окт-2021
Издатель: Czech Technical University in Prague
Библиографическое описание: International scientific and practical conference SCIENCE, ENGINEERING AND TECHNOLOGY 2021.
Аннотация: Досліджено ефективність композицій вівсяного, кунжутного, гарбузового, гречаного та льняного для стабілізації структури м’ясних фаршів із курятини
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11482
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
11482-conf_CTU_tech_Март_2021 (1).pdf481,74 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь