Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11550

Название: Особливості формування асортименту та якість цукерок
Авторы: Кот, Вікторія Олександрівна
Ключевые слова: кондитерські вироби
цукерки
смак
запах
консистенція
органолептичні показники
експертиза
якість
бальна оцінка
асортимент
Дата публикации: 2023
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11550
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
11550-Кот В.О._Freeze.pdf10,76 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь