Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11567
|
Название: | Перспективи створення ферментованих напоїв із буряка |
Другие названия: | LIGHT INDUSTRY AND FOOD INDUSTRY |
Авторы: | Тюрікова, Інна Станіславівна Бородай, Анжела Борисівна Вовк, Владислава Валеріївна |
Ключевые слова: | напій бродіння технологія буряк біологічно активні речовини |
Дата публикации: | 27-Дек-2021 |
Библиографическое описание: | Тюрікова, І., Бородай, А., & Вовк, В. (2021). ПЕРСПЕКТИВИ СТВОРЕННЯ ФЕРМЕНТОВАНИХ НАПОЇВ ІЗ БУРЯКА. InterConf, (90), 451-457. https://doi.org/10.51582/interconf.7-8.12.2021.051 |
Аннотация: | В статті розглянуто можливість створення ферментованого напою на основі буряка столового. Визначено вплив ступеня подрібнення сировини на процес ферментації. Розглянуто доцільність додавання рослинних добавок та їх вплив на якість готового ферментованого напою. |
Описание: | буряк столовий є перспективною харчовою сировиною для створення ферментованих безалкогольних напоїв. Використання овочу у композиції з рослинними добавками дозволить розширити асортимент біологічно цінних напоїв та задовольнити існуючий попит споживачів на продукти здорового харчування. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11567 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|