Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11570

Название: Удосконалення технології пюреподібних страв
Авторы: Тюрікова, Інна Станіславівна
Чоні, Інна Володимирівна
Ключевые слова: технологія
раціональне харчування
суп-пюре
перикарпій
волоський горіх
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Тюрікова І. С., Чоні І. В. Удосконалення технології пюреподібних страв. INNOVATIONS AND PROSPECTS OF WORLD SCIENCE. Proceedings of II International Scientific and Practical Conference. Vancouver, Canada, 6-8 October 2021, P. 198-201
Аннотация: Визначено, що питання забезпечення населення повноцінним і раціональним харчуванням є надзвичайно важливим. Особливу увагу надано пюреподібній кулінарній продукції. Визначено перспективними рослинними джерелами для технології супу-пюре гарбуз та перикарпій волоського горіха, що дозволить розширити асортимент кулінарної продукції та підвищити її харчову і біологічну цінність.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11570
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
11570-Удосконалення технології пюреподібних страв.pdf800,67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь