Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11671

Название: Формування споживчих властивостей, асортимент та якість хлібобулочних виробів з пониженим вмістом вологи
Авторы: Аід, І. О.
Ключевые слова: хлібобулочні вироби
сушки
соломка
бублики
сухарі
смак і запах
дегустація
органолептичні показники
балова оцінка
Дата публикации: 4-Фев-2022
Аннотация: Хлібобулочні вироби з пониженою вологістю, які виробляє хлібопекарська промисловість займають важливе місце у харчування вітчизняного споживача, як продукт довготривалого зберігання з певними смаковими властивостями та високою енергетичною цінністю. До них відносяться бублики, баранки, сушки, хлібна соломка, хлібні палички, сухарні вироби та хлібні хрусти. Метою дипломної роботи було вивчення факторів формування споживчих властивостей, асортименту та рівня якості хлібобулочних виробів з пониженою вологістю.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11671
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Аід.pdf3,54 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь