Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11675

Название: Сучасний асортимент та особливості експертизи соків
Авторы: Каленський, Микола Миколайович
Ключевые слова: фруктові соки
органолептичні показники
колір
смак і запах
якість
балова оцінка
асортимент
попит
fruit juices
organoleptic parameters
color
taste and smell
quality
score estimation
assortment
demand
Дата публикации: 2021
Аннотация: Дипломна робота «Сучасний асортимент та особливості експертизи соків» Студент групи ТКД-61М Каленський М. М. Фруктовий сік сік, одержаний із доброякісних дозрілих, свіжих фруктів, не зброджений (проте здатний до бродіння), призначений для безпосереднього вживання в їжу або для промислової переробки. Метою дипломної роботи було дослідження ринку, особливостей формування споживних властивостей, асортименту та дослідження якості соків, що реалізуються в роздрібній мережі. Об'єктом дослідження даної роботи були вибрані яблучні соки різних торгових марок: «Rich», «Сандора», «Наш сік» і «Біола», що реалізуються в роздрібній торговельній мережі. В роботі розглянуто наступні питання: стан виробництва соків в Україні; споживні властивості та харчову цінність сокової продукції; класифікація і асортимент соків; пакування, маркування, зберігання соків; вимоги до якості та дефекти соків; особливості приймання і проведення експертизи соків; дослідження якості соків в досліджуваному магазині; науково-практичні підходи до ідентифікації соків і нектарів; відповідність ассортименту і якості продукції попиту споживачів; стан охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях в досліджуваному магазині. Дослідження якості показали, що досліджувані зразки соку відповідають вимогам державних стандартів. Автором розроблена анкета для балової оцінки якості продукції.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11675
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Каленський.pdf4,88 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь