Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11675
|
Название: | Сучасний асортимент та особливості експертизи соків |
Авторы: | Каленський, Микола Миколайович |
Ключевые слова: | фруктові соки органолептичні показники колір смак і запах якість балова оцінка асортимент попит fruit juices organoleptic parameters color taste and smell quality score estimation assortment demand |
Дата публикации: | 2021 |
Аннотация: | Дипломна робота «Сучасний асортимент та особливості експертизи соків» Студент групи ТКД-61М Каленський М. М.
Фруктовий сік сік, одержаний із доброякісних дозрілих, свіжих фруктів, не зброджений (проте здатний до бродіння), призначений для безпосереднього вживання в їжу або для промислової переробки.
Метою дипломної роботи було дослідження ринку, особливостей формування споживних властивостей, асортименту та дослідження якості соків, що реалізуються в роздрібній мережі.
Об'єктом дослідження даної роботи були вибрані яблучні соки різних торгових марок: «Rich», «Сандора», «Наш сік» і «Біола», що реалізуються в роздрібній торговельній мережі.
В роботі розглянуто наступні питання: стан виробництва соків в Україні;
споживні властивості та харчову цінність сокової продукції; класифікація і асортимент соків; пакування, маркування, зберігання соків; вимоги до якості та дефекти соків; особливості приймання і проведення експертизи соків; дослідження якості соків в досліджуваному магазині; науково-практичні підходи до ідентифікації соків і нектарів; відповідність ассортименту і якості продукції попиту споживачів; стан охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях в досліджуваному магазині.
Дослідження якості показали, що досліджувані зразки соку відповідають вимогам державних стандартів. Автором розроблена анкета для балової оцінки якості продукції. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11675 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|