Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11676

Название: Дослідження факторів формування асортименту та експертиза рибних консервів
Авторы: Ніживенко, Ірина Олександрівна
Ключевые слова: рибні консерви
тунець
консистенція
балова оцінка
асортимент
якість
органолептичні показники
смак і запах
Дата публикации: 4-Фев-2022
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11676
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТБЕМС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Ніживенко.pdf7,42 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь