Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11695
|
Название: | Ресторан на 62 місця в місті Полтава |
Авторы: | Діхтярь, Тетяна |
Ключевые слова: | ресторан технологічне обладнання організація виробництва суперфуд |
Дата публикации: | 4-Фев-2022 |
Аннотация: | Дипломний проект викладено на 99 сторінках пояснювальної записки та містить 45 таблиць, 4 рисунки, 3 додатки, 32 інформаційних джерела. Графічний матеріал 4 аркуша. Для розширення асортименту страв у ресторані запропонована розробка суперфудів на основі буряку. Визначена структурно-технологічна схема підприємства, розроблена виробнича програма відповідно типу підприємства. На основі розрахунків визначені технологічне обладнання, склад та площі приміщень. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення підприємства, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях. Об’єкт дослідження: ресторан. Предмет дослідження: технологічні розрахунки; архітектурно-будівельні рішення; заходи щодо охорони праці. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11695 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|