Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Магістерські та дипломні роботи (проекти) >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11695
|
Название: | Ресторан на 62 місця в місті Полтава |
Авторы: | Діхтярь, Тетяна |
Ключевые слова: | ресторан технологічне обладнання організація виробництва суперфуд |
Issue Date: | 4-Feb-2022 |
Аннотация: | Дипломний проект викладено на 99 сторінках пояснювальної записки та містить 45 таблиць, 4 рисунки, 3 додатки, 32 інформаційних джерела. Графічний матеріал 4 аркуша.
Для розширення асортименту страв у ресторані запропонована розробка суперфудів на основі буряку. Визначена структурно-технологічна схема підприємства, розроблена виробнича програма відповідно типу підприємства.
На основі розрахунків визначені технологічне обладнання, склад та площі приміщень.
Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення підприємства, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях.
Об’єкт дослідження: ресторан.
Предмет дослідження: технологічні розрахунки; архітектурно-будівельні рішення; заходи щодо охорони праці. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11695 |
Appears in Collections: | Магістерські та дипломні роботи (проекти)
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|