Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11697

Название: Ресторан на 64 місця в місті Біла Церква Київської області
Авторы: Луценко, Валерія Олександрівна
Ключевые слова: ресторан
фірмова страва
організація виробництва
пароконвектомат
Дата публикации: 4-Фев-2022
Аннотация: Обґрунтовано напрямки розширення асортименту других страв з м’яса. Наведено хімічний склад м’яса, його вплив на організм людини. З врахуванням аналізу літературних джерел проаналізовано рецептурний склад страв, розроблено нормативну документацію на нову продукцію. На основі технологічних розрахунків визначені технологічне обладнання, кількість працівників, склад та площі приміщень. Вирішені питання організації виробництва, обслуговування, рекламної діяльності майбутнього підприємства. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення закладу, інженерно-будівельні рішення, запропоновані заходи щодо водо-, теплопостачання, енергозабезпечення, раціонального використання ресурсів, охорони праці, техніки безпеки при експлуатації закладу. Бакалаврський проект викладено на 115 сторінках пояснювальної записки та містить 48 таблиць , 3 додатки. Графічний матеріал - 4 аркуші.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11697
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Диплом_Луценко.pdf942,91 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь