Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Магістерські та дипломні роботи (проекти) >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11697
|
Название: | Ресторан на 64 місця в місті Біла Церква Київської області |
Авторы: | Луценко, Валерія |
Ключевые слова: | ресторан фірмова страва організація виробництва пароконвектомат |
Issue Date: | 4-Feb-2022 |
Аннотация: | Обґрунтовано напрямки розширення асортименту других страв з м’яса. Наведено хімічний склад м’яса, його вплив на організм людини. З врахуванням аналізу літературних джерел проаналізовано рецептурний склад страв, розроблено нормативну документацію на нову продукцію.
На основі технологічних розрахунків визначені технологічне обладнання, кількість працівників, склад та площі приміщень. Вирішені питання організації виробництва, обслуговування, рекламної діяльності майбутнього підприємства.
Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення закладу, інженерно-будівельні рішення, запропоновані заходи щодо водо-, теплопостачання, енергозабезпечення, раціонального використання ресурсів, охорони праці, техніки безпеки при експлуатації закладу.
Бакалаврський проект викладено на 115 сторінках пояснювальної записки та містить 48 таблиць , 3 додатки. Графічний матеріал - 4 аркуші. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11697 |
Appears in Collections: | Магістерські та дипломні роботи (проекти)
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|