Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11700

Название: Ресторан на 96 місць у місті Горішні Полтавської області
Авторы: Мильченко, Дарина Іванівна
Ключевые слова: ресторан
технологічне обладнання
організація виробництва
виробнича програма
фірмова страва
Дата публикации: 4-Фев-2022
Аннотация: Дипломний проект викладено на 106 сторінках пояснювальної записки та містить 54 таблиць, 6 рисунки, додатків, 27 літературних джерел. Графічний матеріал – 6 аркушів. За результатами досліджень внутрішнього та зовнішнього середовища, на основі аналізу конкурентного середовища обґрунтовано концепцію комплексного підприємства у складі ресторану на 96 місць, розроблено виробничу програму. Обґрунтовано використання новітніх підходів до приготування та оформлення закусок. На основі розрахунків визначені технологічне обладнання, склад та площі приміщень. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення закладу, інженерно-будівельні рішення, охорони праці, техніки безпеки при експлуатації закладу. Визначені основні економічні показники діяльності закладу. Об’єкт дослідження: ресторан. Предмет дослідження: технологічні розрахунки; архітектурно-будівельні рішення; заходи щодо охорони праці.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11700
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Диплом_Мильченко.pdf744,92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь