Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11705

Название: Закусочна на 60 місць у місті Чугуїв Харківської області
Авторы: Німченко, Данило Ігорович
Ключевые слова: закусочна
Харківська область
Чугуїв
січене м'ясо
технологічне обладнання
кухарі
Дата публикации: 5-Фев-2022
Аннотация: Визначена структурно-технологічна схема підприємства, розроблена виробнича програма кафе. На основі розрахунків визначені технологічне обладнання, склад та площі приміщень. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення підприємства, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11705
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
репозитарій Німченко Д.І..pdf425,33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь