Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Магістерські та дипломні роботи (проекти) >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11706
|
Название: | Ресторан на 92 місця в місті Ізюм Харківської області |
Авторы: | Кучкова, Надія Вячеславівна |
Ключевые слова: | ресторан технологічне обладнання, кухарі, реклама. |
Issue Date: | 5-Feb-2022 |
Аннотация: | Визначена структурно-технологічна схема підприємства, розроблена виробнича програма ресторану. На основі розрахунків визначені технологічне обладнання, склад та площі приміщень. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення підприємства, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11706 |
Appears in Collections: | Магістерські та дипломні роботи (проекти)
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|