Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Магістерські та дипломні роботи (проекти) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11706

Название: Ресторан на 92 місця в місті Ізюм Харківської області
Авторы: Кучкова, Надія Вячеславівна
Ключевые слова: ресторан
технологічне обладнання, кухарі, реклама.
Issue Date: 5-Feb-2022
Аннотация: Визначена структурно-технологічна схема підприємства, розроблена виробнича програма ресторану. На основі розрахунків визначені технологічне обладнання, склад та площі приміщень. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення підприємства, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11706
Appears in Collections:Магістерські та дипломні роботи (проекти)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
репозитарій Кучкова Н.В..pdf459,67 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback