Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11708
|
Название: | Спеціалізована закусочна на 56 місць у місті Барвінкове Харківської області |
Авторы: | Назаров, Максим Едуардович |
Ключевые слова: | закусочна млинцева виробнича програма технологічне обладнання організація виробництва обслуговування млинці панкейки батат харчова цінність |
Дата публикации: | 5-Фев-2022 |
Аннотация: | Дипломний проект викладено на 91 сторінці пояснювальної записки та містить 42 таблиці, 1 рисунок, 3 додатки, 40 інформаційних джерела. Графічний матеріал включає 4 аркуша. Розроблено рецептуру панкейків «Картата батата», які містять у своєму складі батат, що є мінеральних речовин, харчових волокон та вітамінів, тому розроблена страва має покращену харчову цінність. Визначено структурно-технологічну схему закусочної – млинцевої «Барвінок», що спеціалізується на виготовленні широкого асортименту страв млинцевої групи та розроблено виробничу програму, яка обгрунтована тенденціями попиту споживачів. На основі розрахунків визначено технологічне обладнання, склад та площі виробничих, торгівельних та допоміжних приміщень. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення підприємства, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11708 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|