Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Магістерські та дипломні роботи (проекти) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11708

Название: Спеціалізована закусочна на 56 місць у місті Барвінкове Харківської області
Авторы: Назаров, Максим Едуардович
Ключевые слова: млинцева
виробнича програма
Issue Date: 5-Feb-2022
Аннотация: Дипломний проект викладено на 91 сторінці пояснювальної записки та містить 42 таблиці, 1 рисунок, 3 додатки, 40 інформаційних джерела. Графічний матеріал включає 4 аркуша. Розроблено рецептуру панкейків «Картата батата», які містять у своєму складі батат, що є мінеральних речовин, харчових волокон та вітамінів, тому розроблена страва має покращену харчову цінність. Визначено структурно-технологічну схему закусочної – млинцевої «Барвінок», що спеціалізується на виготовленні широкого асортименту страв млинцевої групи та розроблено виробничу програму, яка обгрунтована тенденціями попиту споживачів. На основі розрахунків визначено технологічне обладнання, склад та площі виробничих, торгівельних та допоміжних приміщень. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення підприємства, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11708
Appears in Collections:Магістерські та дипломні роботи (проекти)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
ДП-_Назаров (репозит).pdf310,53 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback