Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11710

Название: Ресторан на 86 місць у місті Первомайський Харківської області
Авторы: Кудінов, Віктор Сергійович
Ключевые слова: ресторан
меню
організаційна структура
Дата публикации: 5-Фев-2022
Аннотация: Дипломний проект викладено на 103 сторінках пояснювальної записки та містить 42 таблиці, 1 рисунок, 4 додатки, 49 інформаційних джерел. Графічний матеріал 4 аркуша. Визначена структурно-технологічна схема підприємства, розроблена виробнича програма відповідно типу підприємства. На основі розрахунків підібрано технологічне обладнання. Здійснено об’ємно-планувальне моделювання структури виробничої, складської, торгівельної, адміністративно-побутової та допоміжної груп приміщень. Зроблено проект генерального плану території ділянки підприємства, надані характеристики конструкцій та матеріалів. Розроблено технологію рибних котлет «Bon appetit», що володіють відмінними органолептичними властивостями та високою поживною цінністю за рахунок включення в рецептуру рибного фаршу савойської капусти, яка є джерелом великої кількості харчових волокон, вітамінів, мінералів і білків.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11710
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ДП-Кудінов_репозитарій.pdf302,85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь