Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Магістерські та дипломні роботи (проекти) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11710

Название: Ресторан на 86 місць у місті Первомайський Харківської області
Авторы: Кудінов, Віктор Сергійович
Ключевые слова: ресторан
меню
організаційна структура
Issue Date: 5-Feb-2022
Аннотация: Дипломний проект викладено на 103 сторінках пояснювальної записки та містить 42 таблиці, 1 рисунок, 4 додатки, 49 інформаційних джерел. Графічний матеріал 4 аркуша. Визначена структурно-технологічна схема підприємства, розроблена виробнича програма відповідно типу підприємства. На основі розрахунків підібрано технологічне обладнання. Здійснено об’ємно-планувальне моделювання структури виробничої, складської, торгівельної, адміністративно-побутової та допоміжної груп приміщень. Зроблено проект генерального плану території ділянки підприємства, надані характеристики конструкцій та матеріалів. Розроблено технологію рибних котлет «Bon appetit», що володіють відмінними органолептичними властивостями та високою поживною цінністю за рахунок включення в рецептуру рибного фаршу савойської капусти, яка є джерелом великої кількості харчових волокон, вітамінів, мінералів і білків.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11710
Appears in Collections:Магістерські та дипломні роботи (проекти)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
ДП-Кудінов_репозитарій.pdf302,85 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback