Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Магістерські та дипломні роботи (проекти) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11712

Название: Спеціалізована закусочна на 70 місць у місті Кобеляки Полтавської області
Авторы: Нертик, Валентина Сергіївна
Ключевые слова: закусочна
виробнича програма
Issue Date: 5-Feb-2022
Аннотация: Дипломний проект викладено на 90 сторінках пояснювальної записки та містить 36 таблиць, 2 рисунка, 3 додатки, 41 інформаційне джерело. Графічний матеріал включає 4 аркуша. Розроблено рецептуру пирога «Сочень осінній», що містить в своєму складі яблука та брукву карамелізовані, горіхи волоські. Доведено високі споживчі властивості розроленого пирога. Визначено структурно-технологічну схему закусочної, що спеціалізується на виготовленні широкого асортименту відомих, автентичних та інноваційних пирогів, розроблено виробничу програму, яка обгрунтована тенденціями попиту споживачів. На основі розрахунків визначено технологічне обладнання, склад та площі виробничих та допоміжних приміщень. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення підприємства, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11712
Appears in Collections:Магістерські та дипломні роботи (проекти)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
ДП-Нертик репозит.pdf338,03 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback