Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11712

Название: Спеціалізована закусочна на 70 місць у місті Кобеляки Полтавської області
Авторы: Нертик, Валентина Сергіївна
Ключевые слова: закусочна
виробнича програма
технологічне обладнання
організація виробництва
обслуговування
сочень
бруква
пироги
Дата публикации: 5-Фев-2022
Аннотация: Дипломний проект викладено на 90 сторінках пояснювальної записки та містить 36 таблиць, 2 рисунка, 3 додатки, 41 інформаційне джерело. Графічний матеріал включає 4 аркуша. Розроблено рецептуру пирога «Сочень осінній», що містить в своєму складі яблука та брукву карамелізовані, горіхи волоські. Доведено високі споживчі властивості розроленого пирога. Визначено структурно-технологічну схему закусочної, що спеціалізується на виготовленні широкого асортименту відомих, автентичних та інноваційних пирогів, розроблено виробничу програму, яка обгрунтована тенденціями попиту споживачів. На основі розрахунків визначено технологічне обладнання, склад та площі виробничих та допоміжних приміщень. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення підприємства, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11712
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ДП-Нертик репозит.pdf338,03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь