Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11713
|
Название: | Кафе на 86 місць у місті Полтава |
Авторы: | Андрущенко, Антон Сергійович |
Ключевые слова: | кафе виробнича програма виробнича структура підприємства технологічне обладнання організація виробництва організація обслуговування дитяче меню порошок гарбуза харчові волокна органолептичні показники |
Дата публикации: | 5-Фев-2022 |
Аннотация: | Дипломний проект викладено на 103 сторінках пояснювальної записки та містить 39 таблиць, 4 додатки, 53 інформаційних джерела. Графічний матеріал складає 4 аркуша.
Визначена структурно-технологічна схема підприємства, розроблена виробнича програма відповідно типу підприємства. На основі розрахунків підібрано технологічне обладнання. Здійснено об’ємно-планувальне моделювання структури виробничої, складської, торгівельної, адміністративно-побутової та допоміжної груп приміщень. Зроблено проект генерального плану території ділянки підприємства, надані характеристики конструкцій та матеріалів.
Розроблено технологію каротиновмісної булочки для бургера «Ведмедик», який передбачений виробничою програмою закладу. Нова продукція володіє відмінними органолептичними властивостями, має високий вміст харчових волокон та білків за рахунок внесення порошка гарбуза. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11713 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|