Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Магістерські та дипломні роботи (проекти) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11715

Название: Спеціалізована закусочна на 56 місць у місті Коростень Житомирської області
Авторы: Лисенко, Дмитро Вадимович
Ключевые слова: закусочна
виробнича програма
організаційна структура
охорона праці
Issue Date: 6-Feb-2022
Аннотация: Дипломний проект викладено на 97 сторінках пояснювальної записки та містить 43 таблиці, 4 додатки, 53 інформаційних джерела. Графічний матеріал включає 4 аркуша. Проведено аналіз асортименту та тенденцій попиту споживачів на борошняні вироби. Розроблено рецептуру фірмової піти «Цілюща сила» підвищеної харчової цінності за рахунок внесення порошка з листя черемші. Визначено структурно-технологічну схему закусочної, яка спеціалізується на виготовленні широкого асортименту закусок у піті. На основі розрахунків визначено технологічне обладнання, склад та площі виробничих та допоміжних приміщень. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення підприємства, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11715
Appears in Collections:Магістерські та дипломні роботи (проекти)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
ДП - Лисенко - репозит.pdf434,6 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback