Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11715

Название: Спеціалізована закусочна на 56 місць у місті Коростень Житомирської області
Авторы: Лисенко, Дмитро Вадимович
Ключевые слова: закусочна
виробнича програма
технологічне обладнання
виробничі цехи
організація виробництва
обслуговування
піта
порошок черемші
Дата публикации: 6-Фев-2022
Аннотация: Дипломний проект викладено на 97 сторінках пояснювальної записки та містить 43 таблиці, 4 додатки, 53 інформаційних джерела. Графічний матеріал включає 4 аркуша. Проведено аналіз асортименту та тенденцій попиту споживачів на борошняні вироби. Розроблено рецептуру фірмової піти «Цілюща сила» підвищеної харчової цінності за рахунок внесення порошка з листя черемші. Визначено структурно-технологічну схему закусочної, яка спеціалізується на виготовленні широкого асортименту закусок у піті. На основі розрахунків визначено технологічне обладнання, склад та площі виробничих та допоміжних приміщень. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення підприємства, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11715
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ДП - Лисенко - репозит.pdf434,6 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь