Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Магістерські та дипломні роботи (проекти) >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11715
|
Название: | Спеціалізована закусочна на 56 місць у місті Коростень Житомирської області |
Авторы: | Лисенко, Дмитро Вадимович |
Ключевые слова: | закусочна виробнича програма організаційна структура охорона праці |
Issue Date: | 6-Feb-2022 |
Аннотация: | Дипломний проект викладено на 97 сторінках пояснювальної записки та містить 43 таблиці, 4 додатки, 53 інформаційних джерела. Графічний матеріал включає 4 аркуша.
Проведено аналіз асортименту та тенденцій попиту споживачів на борошняні вироби. Розроблено рецептуру фірмової піти «Цілюща сила» підвищеної харчової цінності за рахунок внесення порошка з листя черемші.
Визначено структурно-технологічну схему закусочної, яка спеціалізується на виготовленні широкого асортименту закусок у піті. На основі розрахунків визначено технологічне обладнання, склад та площі виробничих та допоміжних приміщень. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення підприємства, інженерно-будівельні рішення, заходи щодо охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11715 |
Appears in Collections: | Магістерські та дипломні роботи (проекти)
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|