Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Магістерські та дипломні роботи (проекти) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11761

Название: Ресторан на 92 місця в місті Балта Одеської області
Авторы: Ціпуленко, Ігор
Ключевые слова: ресторан
технологічне обладнання
фірмова страва
виробнича програма
Issue Date: 8-Feb-2022
Аннотация: Дипломний проект викладено на 104 сторінках пояснювальної записки та містить 43 таблиці, 4 рисунки, 3 додатки, 45 літературних джерел. Графічний матеріал 4 аркуші. Обґрунтовано використання новітніх технологій страв з риби. На основі розрахунків визначені технологічне обладнання, склад та площі приміщень. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення закладу, архітектурно-будівельні рішення, заходи щодо раціонального використання теплоенергоресурсів, охорони праці, техніки безпеки при експлуатації закладу. Об’єкт дослідження: ресторан. Предмет дослідження: техніко-економічне обґрунтування; розширення асортименту борошняних кулінарних виробів; технологічні розрахунки; архітектурно-будівельні рішення; заходи щодо охорони праці, техніки безпеки. Ключові слова: ресторан, послуги харчування, банкет, виклик таксі, аніматор, риба, розширення асортименту, виробнича програма, пекарська шафа, плита електрична, послуги харчування, кухонна машина, мийно-очисна машина.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11761
Appears in Collections:Магістерські та дипломні роботи (проекти)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Диплом_Ціпуленко.pdf1,06 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback