Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Магістерські та дипломні роботи (проекти) >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11763
|
Название: | Ресторан на 78 місць у місті Вінниця |
Авторы: | Фесечко, Марина |
Ключевые слова: | кафе технологічне обладнання пекарська шафа виробнича програма |
Issue Date: | 8-Feb-2022 |
Аннотация: | АНОТАЦІЯ
Дипломний проект викладено на 118 сторінках пояснювальної записки та містить 43 таблиці, 4 рисунки, додатків, 19 літературних джерел. Графічний ма-теріал – 4 аркуші.
Обґрунтовано використання новітніх технологій, а саме розширення асор-тименту других страв з риби. На основі технологічних розрахунків визначені тех-нологічне обладнання, кількість працівників, склад та площі приміщень. Вирішені питання організації виробництва, обслуговування, рекламної діяльності майбутнь-ого підприємства.
Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення за-кладу, архітектурні рішення, запропоновані системи водо- та теплопостачання, енергозабезпечення, раціонального використання ресурсів, охорони праці, техніки безпеки при експлуатації закладу.
Об’єкт дослідження: ресторан.
Предмет дослідження: технологічні розрахунки; архітектурно-будівельні рішення; заходи щодо охорони праці.
Ключові слова: ресторан, послуги харчування, розширення асортименту, фірмова страва, виробнича програма, пароконвектомат, філе сібаса, сирний соус. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11763 |
Appears in Collections: | Магістерські та дипломні роботи (проекти)
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|