|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11767
|
Название: | Спеціалізована закусочна на 68 місць у cелі Хроли Харківської області |
Авторы: | Лебедєв, Дмитро Сергійович |
Ключевые слова: | шашлична технологічне обладнання фірмова страва прижимний гриль |
Дата публикации: | 9-Фев-2022 |
Аннотация: | Дипломний проект викладено на 109 сторінках пояснювальної записки та містить 41 таблиця, 4 рисунки, 3 додатки, 32 літературних джерел. Графічний матеріал 4 аркуші. Обґрунтовано використання новітніх технологій страв із овочів. На основі розрахунків визначені технологічне обладнання, склад та площі приміщень. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення закладу, архітектурно-будівельні рішення, заходи щодо раціонального використання теплоенергоресурсів, охорони праці, техніки безпеки при експлуатації закладу. Об’єкт дослідження: шашлична Предмет дослідження: техніко-економічне обґрунтування; розширення асортименту других страв з овочів; технологічні розрахунки; архітектурно-будівельні рішення; заходи щодо охорони праці, техніки безпеки. Ключові слова: шашлична, послуги харчування, банкет, виклик таксі, аніматор, маринад, стейк, гарбуз, розширення асортименту, виробнича програма, пекарська шафа, плита електрична, роликовий гриль, прижимний гриль, мангал, кухонна машина, мийно-очисна машина. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11767 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|