Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Магістерські та дипломні роботи (проекти) >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11768
|
Название: | Ресторан на 96 місць у місті Горішні Плавні Полтавської області |
Авторы: | Зубенко, Анастасія |
Ключевые слова: | ресторан пароконвектомат організація виробництва виробнича програма |
Issue Date: | 9-Feb-2022 |
Аннотация: | АНОТАЦІЯ
Дипломний проект викладено на 108 сторінках пояснювальної записки та містить 52 таблиці, 3 рисунки, 2 додатки, 47 літературних джерел. Графічний матеріал 4 аркуші.
Обґрунтовано розширення асортименту холодних закусок. На основі розрахунків визначені технологічне обладнання, склад та площі приміщень.
Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення закладу, архітектурно-будівельні рішення, заходи щодо раціонального використання теплоенергоресурсів, охорони праці, техніки безпеки при експлуатації закладу.
Об’єкт дослідження: ресторан
Предмет дослідження: техніко-економічне обґрунтування; розширення асортименту холодних закусок з м’яса; технологічні розрахунки; архітектурно-будівельні рішення; заходи щодо охорони праці, техніки безпеки.
Ключові слова: ресторан, послуги харчування, банкет, виклик таксі, аніматор, брускети, розширення асортименту, виробнича програма, пекарська шафа, плита електрична, пароконвектомат, кухонна машина, мийно-очисна машина. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11768 |
Appears in Collections: | Магістерські та дипломні роботи (проекти)
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|