Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11769
|
Название: | Ресторан на 86 місць у місті Богодухів Харківської області |
Авторы: | Герасименко, Тетяна Андріївна |
Ключевые слова: | пароконвектомат фірмова страва організація виробництва виробнича програма ресторан послуги харчування розширення асортименту |
Дата публикации: | 9-Фев-2022 |
Аннотация: | Дипломний проект викладено на 120 сторінках пояснювальної записки та містить 44 таблиці, 3 рисунки, 3 додатки, 45 літературних джерел. Графічний матеріал – 6 аркушів. За результатами досліджень внутрішнього та зовнішнього середовища, на основі аналізу конкурентного середовища обґрунтовано концепцію комплексного підприємства у складі ресторану на 86 місць, розроблено виробничу програму. Обґрунтовано використання новітніх технологій страв із м’яса. На основі розрахунків визначені технологічне обладнання, склад та площі приміщень. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення закладу, інженерно-будівельні рішення, охорони праці, техніки безпеки при експлуатації закладу. Визначені основні економічні показники діяльності закладу. Об’єкт дослідження: ресторан. Предмет дослідження: технологічні розрахунки; архітектурно-будівельні рішення; заходи щодо охорони праці. Ключові слова: ресторан, послуги харчування, розширення асортименту, фірмова страва, виробнича програма, пароконвектомат. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11769 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|