Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Магістерські та дипломні роботи (проекти) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11769

Название: Ресторан на 86 місць у місті Богодухів Харківської області
Авторы: Герасименко, Тетяна
Ключевые слова: пароконвектомат
фірмова страва
організація виробництва
виробнича програма
Issue Date: 9-Feb-2022
Аннотация: АНОТАЦІЯ Дипломний проект викладено на 120 сторінках пояснювальної записки та містить 44 таблиці, 3 рисунки, 3 додатки, 45 літературних джерел. Графічний матеріал – 6 аркушів. За результатами досліджень внутрішнього та зовнішнього середовища, на основі аналізу конкурентного середовища обґрунтовано концепцію комплексного підприємства у складі ресторану на 86 місць, розроблено виробничу програму. Обґрунтовано використання новітніх технологій страв із м’яса. На основі розрахунків визначені технологічне обладнання, склад та площі приміщень. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення закладу, інженерно-будівельні рішення, охорони праці, техніки безпеки при експлуатації закладу. Визначені основні економічні показники діяльності закладу. Об’єкт дослідження: ресторан. Предмет дослідження: технологічні розрахунки; архітектурно-будівельні рішення; заходи щодо охорони праці. Ключові слова: ресторан, послуги харчування, розширення асортименту, фірмова страва, виробнича програма, пароконвектомат.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11769
Appears in Collections:Магістерські та дипломні роботи (проекти)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Диплом_Герасименко.pdf1,14 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback