|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11771
|
Название: | Спеціалізована закусочна на 66 місць у селі Побиванка Полтавської області |
Авторы: | Толстокурова, Ольга Олегівна |
Ключевые слова: | млинцева млинцевий апарат організація виробництва фестиваль |
Дата публикации: | 9-Фев-2022 |
Аннотация: | Дипломний проект викладено на 114 сторінках пояснювальної записки та містить 36 таблиць, 3 рисунки, 3 додатки, 35 літературних джерел. Графічний матеріал 4 аркуші. Обґрунтовано розширення асортименту борошняних кулінарних виробів. На основі розрахунків визначені технологічне обладнання, склад та площі приміщень. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення закладу, архітектурно-будівельні рішення, заходи щодо раціонального використання теплоенергоресурсів, охорони праці, техніки безпеки при експлуатації закладу. Об’єкт дослідження: млинцева Предмет дослідження: техніко-економічне обґрунтування; розширення асортименту борошняних кулінарних виробів; технологічні розрахунки; архітектурно-будівельні рішення; заходи щодо охорони праці, техніки безпеки. Ключові слова: млинцева, послуги харчування, банкет, виклик таксі, аніматор, галушки, розширення асортименту, виробнича програма, пекарська шафа, плита електрична, пароварка, кухонна машина, мийно-очисна машина. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11771 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|