Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Магістерські та дипломні роботи (проекти) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11771

Название: Спеціалізована закусочна на 66 місць у селі Побиванка Полтавської області
Авторы: Толстокурова, Ольга
Ключевые слова: млинцева
млинцевий апарат
організація виробництва
фестиваль
Issue Date: 9-Feb-2022
Аннотация: АНОТАЦІЯ Дипломний проект викладено на 114 сторінках пояснювальної записки та містить 36 таблиць, 3 рисунки, 3 додатки, 35 літературних джерел. Графічний матеріал 4 аркуші. Обґрунтовано розширення асортименту борошняних кулінарних виробів. На основі розрахунків визначені технологічне обладнання, склад та площі приміщень. Розроблено організаційну структуру та об’ємно-планувальне рішення закладу, архітектурно-будівельні рішення, заходи щодо раціонального використання теплоенергоресурсів, охорони праці, техніки безпеки при експлуатації закладу. Об’єкт дослідження: млинцева Предмет дослідження: техніко-економічне обґрунтування; розширення асортименту борошняних кулінарних виробів; технологічні розрахунки; архітектурно-будівельні рішення; заходи щодо охорони праці, техніки безпеки. Ключові слова: млинцева, послуги харчування, банкет, виклик таксі, аніматор, галушки, розширення асортименту, виробнича програма, пекарська шафа, плита електрична, пароварка, кухонна машина, мийно-очисна машина.  
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/11771
Appears in Collections:Магістерські та дипломні роботи (проекти)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Диплом_Толстокурова.pdf2,28 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback